Stichting Budogym

“Diverse krijgskunsten voor jong en oud in Katwijk en omstreken”

 

 

Over Budogym

Budogym Katwijk verzorgt talloze Japanse krijgskunsten.
Erg leuk, om aan deel te nemen!

 

 

Contact

Sporthal Dahliastraat
Dahliastraat 14F
Katwijk aan den Rijn

Sporthal De Duinroos
Prinses Irenelaan 49
Katwijk ZH

 

 

calibris-logo copyfacebook

Dutch-Bushin-Kenpo  aikijujutsu-yoseikan  nks button web

 

 

Kyusho Jitsu

De krijgskunst, tadalafil die Jiu Jitsu combineert met Kyusho (drukpunten). Iedere vrijdagavond van 20.00 uur kun je de Kyusho Jiu Jitsu beoefenen in sporthal Dahliastraat, viagra order Katwijk aan den Rijn.

 

 

‘Drukpunten’-Jiu Jitsu

Jiu Jitsu is een van de meest complete verdediging systemen, unhealthy die je leert om de tegenstander (on)gewapend zo snel mogelijk uit te schakelen. Bij Jiu Jitsu maak je niet alleen op een zeer effectieve manier gebruik van je eigen lichaam om een tegenstander uit te schakelen. Bij Budogym is deze krijgskunst aangevuld met de kennis van de zwakke punten van het menselijk lichaam. Dit gedeelte staat weer beter bekend als Kyusho Jiu Jitsu.

 

Anatomische zwakheden

Bij Kyusho Jiu Jitsu wordt gebruik gemaakt van de anatomische zwakkere locaties van de tegenstander. In combinatie met Jiu jitsu ontstaat een hele effectieve Jiu Jitsu-stijl, die door jong en oud met succes te gebruiken is. Het zelfverdedigingsaspect bij Kyusho Jiu Jitsu staat centraal om de tegenstander uit te schakelen, onder controle te brengen en te houden.

 

Technieken en kennis

Kyusho Jiu Jitsu-technieken zijn zeer uiteenlopend: van stoten en schoppen naar vitale delen tot vinger-, arm-, nekklemmen, take-downs , et cetar. Alles om je tegenstander te overmeesteren. Ook wordt veel aandacht besteed aan de zwakke kanten van de mens (Kyusho Jitsu). Of welke aanval het ook gaat (stoten, schoppen, verwurgingen, klemmen), het aanvallen van anatomische zwakkere plekken staan centraal bij Kyusho Jiu Jitsu.

Kyusho Jiu Jitsu is niet alleen effectief en goed voor lichaam en geest, maar is ook nog erg leuk om te doen. Kom gerust langs voor een proefles. Bij Budogym zijn de eerste drie proeflessen gratis!

 

 
 rushessay.com